Over er nu GoDaddy Studio

Over er nu GoDaddy Studio! Alt, hvad du elskede ved at bruge Over, forbliver den samme bortset fra navnet og et par designtilpasninger. Du har en stærk ny konto uden ekstra udgift med adgang til alle GoDaddys produkter for iværksættere.

Vi er her for at hjælpe med eventuelle spørgsmål og for at sikre, at dit website kører uden problemer.

Sørg for at tjekke Forståelse af Content Creator og GoDaddy Studio for alle dine spørgsmål om, hvad GoDaddy Studio og Content Creator er, hvor meget det koster, og hvordan du får adgang til det.

I mellemtiden skal du vælge et spørgsmål for at se dets svar:

Hvordan logger jeg på min konto?

Hvis du ikke allerede har en GoDaddy -konto, skal du oprette en konto for at låse din nye adgang op. Sådan gør du for iOS, Android og Web .

Har du allerede en GoDaddy -konto? Det er fantastisk! Hvis du ikke har brugt det til at logge på Over før, kan du linke det til din Over -konto. Vælg Jeg har en Over -konto -strøm og log ind med din eksisterende GoDaddy -konto, når du bliver bedt om det.

Og hvis du allerede har et Website Builder -abonnement, kan du annullere dit Over PRO -abonnement for at undgå dobbeltfakturering, da GoDaddy Studio vil være inkluderet i din aftale.

Gå til øverst på siden

Jeg har i øjeblikket en Over Free-, PRO- eller Teams -konto. Hvad skal jeg gøre?

For Over Free -medlemmer har du stadig adgang til alt Over's gratis indhold, værktøjer og funktioner uden ekstra udgift. Du kan også prøve GoDaddys freemium -pakke af produkter til iværksættere.

For Over PRO- eller Teams -medlemmer forbliver dit abonnement, betalingsmetode og faktureringsbetingelser de samme, og du har stadig adgang til hele Over, ligesom du gør nu. Du kan også prøve GoDaddys pakke med produkter til iværksættere .

Hvis du på et tidspunkt ønsker at købe en betalt GoDaddy Website Builder -plan eller en Digital Marketing Suite -konto , kan du annullere dit Over PRO -abonnement, da GoDaddy Studio er inkluderet i denne aftale.

Gå til øverst på siden

Hvad sker der med alle mine eksisterende projekter?

Alle dine projekter og indhold er blevet overført til din nye konto.

Hvis dine projekter ser ud til at mangle, har du muligvis knyttet til den forkerte Over -konto. Sådan linker du til en anden Over -konto .

Gå til øverst på siden

Hvilke GoDaddy -produkter har jeg adgang til?

Den største (og mest fantastiske) ændring er, at du kan drage fordel af GoDaddys fulde serie af produkter til at udvide din online tilstedeværelse, markedsføring og handel.

Tænk hjemmesideprogram , webshop , professionel e -mailtjeneste , forbindelse til sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og Google My Business, marketingværktøjer og meget mere!

Gå til øverst på siden