Migrer mit cPanel -website fra HostGator til GoDaddy

Hvis du vil migrere dit website hostet af HostGator til GoDaddy, kan du bruge cPanels sikkerhedskopifunktioner. Dette vil flytte dit website, dets databaser samt de e -mailkonti, du har konfigureret på cPanel.

En hurtig bemærkning om e -mail - hvis du følger disse instruktioner, vil din e -mail fortsætte med at virke som før. Men hvis du ændrer dit domænes navneservere til at pege på vores navneservere, kan det forhindre din e -mail i at virke.

Oversigt

Selvom denne proces har flere trin, kan du udføre dem på cirka en time . Sådan gør du:

1. Download alle dine sikkerhedskopier fra HostGator.
  2. Gendan disse sikkerhedskopier hos GoDaddy.
  3. Forhåndsvisning af dit site på vores servere.
  4. Gør det live.

Det er ret nemt.

Sikkerhedskopiering af dit site

Før du kommer i gang, anbefaler vi købe og at konfigurere din cPanel -konto hos os. Når du er færdig med det, skal du begynde at sikkerhedskopiere dit site hos HostGator.

Sådan sikkerhedskopieres dit HostGator -site

1. Log ind på din cPanel -konto hos HostGator.
  2. I afsnittet Filer skal du klikke på Guiden Sikkerhedskopiering .
  3. Klik på Sikkerhedskopiér .
  4. Klik på Hjemmappe .
  5. Klik på Hjemmemappe og derefter på Gå tilbage .
  6. Klik på MySQL -databaser .
  7. Klik på hver af dine databases navne for at downloade en sikkerhedskopi af den, og klik derefter på Gå tilbage .
  8. Klik på E -mail -videresendelser og -filtre .
  9. Klik på hvert af dine domænenavne for at downloade en sikkerhedskopi af dets videresendelser, klik på Systemfilterinfo , og klik derefter på Gå tilbage .

Du skal flytte alle disse filer til ét sted på dit skrivebord, så du nemt kan finde dem.

Gendannelse af dit site

Nu hvor du har alle dine sikkerhedskopier, kan du gendanne dem på din GoDaddy cPanel delt hostingkonto.

Sådan gendanner du dine sikkerhedskopier

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto i cPanel skal du klikke på Administrer.
  4. I afsnittet Filer skal du klikke på Guiden Sikkerhedskopiering .
  5. Klik på Gendan.
  6. Klik på Hjemmappe .
  7. Klik på Vælg fil , vælg sikkerhedskopien af hjemmemappen, som du genererede hos HostGator, og klik derefter på Upload .

Bemærk: Dette kan tage et stykke tid alt afhængig af størrelsen af din sikkerhedskopi.

8. Når gendannelsen er udført, skal du lukke det nye vindue, der blev åbnet, og klikke på Tilbage .
  9. Klik på MySQL -databaser .
  10. Klik på Vælg fil , vælg den MySQL -sikkerhedskopi, som du genererede hos HostGator, og klik derefter på Upload .
  11. Luk det nye vindue, der blev åbnet, og gentag det forrige trin for hver database, som du sikkerhedskopierede. Når du er færdig, skal du klikke på Gå tilbage .
  12. Klik på E -mail -videresendelser og -filtre .
  13. Klik på Vælg fil , vælg de videresendere eller filtre sikkerhedskopier, som du genererede på HostGator, og klik derefter på Upload .

Det var det! Du har flyttet dit website fra HostGator til cPanel.

Forhåndsvisning af dit site

Du kan se et eksempel på dit site for at sikre, at alt fungerer, før du flytter din DNS.

For at forhåndsvise dit site

1. I cPanel skal du gå til fanen cPanel øverst på siden.
  2. I afsnittet Domæner skal du klikke på Eksempel på website .
  3. Klik på Forhåndsvisning ved siden af det domæne, som du bruger.

Visse typer hjemmesider, herunder WordPress®, vil have problemer med deres CSS, når du forhåndsviser dem. Dette er normalt og desværre svært at rette. Men når dit site er live, vil alt fungere normalt.

Hvis alt ser godt ud, kan du opdatere din DNS hos din domæneregistrator for at pege på din cPanel -delte hosting. Du skal bare opdatere din primære A -record (@) med din hostingkontos IP.

Opdatering af din DNS

Du kan finde din hostingkontos IP -adresse ved at gå til fanen cPanel øverst på siden. Din hjemmesides IP -adresse vises til venstre.

• Hvis dit domæne er registreret hos os, kan du opdatere din primære A-record (@) til IP-adressen i cPanel i DNS-administrationen (flere oplysninger).
  • Hvis dit domænenavn er registreret et andet sted, skal du kontakte din registrator for at få hjælp til at opdatere din DNS.