Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Overfør dit nye domæne til din konto

Trin 4 i Domænemæglertjenesten: en købers køreplan -serie.

Nu hvor du har betalt for dit nye domænenavn, er det sidste trin at få domænet overført til din konto. En Transfer Assurance -agent håndterer alle oplysningerne i overførselsprocessen på dine vegne. De kontakter dig direkte for at lette overførslen.

Når først domænet er flyttet til din konto, skal du kontrollere et par vigtige ting:

Med dit nye domæne sikret, kan du se, hvordan du kan sætte det i gang.