Overfør mit domæne væk fra GoDaddy

Overfør dit domæne fra GoDaddy til en anden registrator ved at bruge vores tjekliste til overførsel væk. Du vil ikke kunne overføre dit domæne væk, hvis det er stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere overførsel, hvis en 60-dages lås blev aktiveret efter opdatering af domænekontaktoplysninger, eller hvis dit domæne har Ownership Protection. Hvis du overfører et .UK-domænenavn, skal du opdatere dets IPS-tag.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn ved at klikke direkte på det for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Overfør domæne væk fra GoDaddy.

Bemærk Er valgmuligheden deaktiveret? Du kan ikke overføre dit domæne væk, hvis det er stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere overførsel, hvis en 60-dages lås blev aktiveret efter opdatering af domænekontaktoplysninger, eller hvis dit domæne har Ownership Protection.

4. Gennemgå tjeklisten for overførsel, og vælg Fortsæt med overførsel.
    • Hvis dit domæne slutter med .UK, skal du indtaste din nye registrators IPS-tag og dernæst vælge Fuldfør overførsel.
  5. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden, og Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  6. Vælg Mine domæner for at gå tilbage til din liste over domæner.

Du er nødt til at fuldføre overførselsprocessen sammen med din nye registrator og give vedkommende godkendelseskoden til dit domænenavn.

Relateret trin

• Du kan stadig få fat i din godkendelseskode, selvom valgmuligheden overfør væk vises som deaktiveret. Opret og download en eksporterbar liste for at få fat i godkendelseskoderne til dine domæner.
  • Bliv ved med at administrere DNS via GoDaddy ved at tilføje DNS-hosting når overførslen er komplet.