Overførsel af et Google-registreret Enom-domæne til os

Inden du kan overføre dit Enom-domænenavn, der er registreret hos Google®, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer.

Hvis dit domænenavn ikke er registreret hos Enom, gå til

for at få en liste over andre registratorers overførselsanvisninger.

Overførsel af et Google-registreret Enom-domæne til os

Hvis du har registreret dit domæne via Google og kan bekræfte, at den forbundne registrator er Enom, skal du bruge anvisningerne nedenfor til at overføre dit domænenavn til os:

Bemærk: For at bekræfte, at du har registreret dit domæne hos Enom, skal du tjekke dine fornyelse af domæne-e-mails.

1. Sådan henter du din adgangskode

Gå til access.enom.com, indtast dit domænenavn i feltet Domæne, lad feltet Adgangskode stå tomt, og klik på Login. Der vises et pop op-vindue. Vælg muligheden for at få din adgangskode sendt til den e-mailadresse, der hører til dit domænenavn.

2. Lås op for dit domænenavn.

Send en e-mailanmodning til googleclients@enom.com. Inkluder følgende i e-mailen:

• Dit domænenavn
  • Din adgangskode
  • En anmodning om at få dit domæne låst op
  • En anmodning om godkendelseskode

Bemærk: En godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle) er påkrævet for at overføre dit domæne til os fra et andet register. Visse domæne-navnetyper, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD'er), kræver ikke en godkendelseskode.

Du modtager en e-mail, der indeholder godkendelseskoden fra Enom inden for 24-48 timer, efter de har låst dit domæne op.

3. Køb overførsel af domænenavn

Køb overførsel af et domænenavn på vores website. Hvis den domæneangivelse, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

Når du køber overførslen, skal du vælge en af følgende muligheder for navneserver:

• Bevar eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (hos os eller en anden virksomhed), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift ... for at parkere navneservere – Hvis du har en e-mailkonto hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS eller har oprettet en DNS-skabelon før overførslen, skal du vælge denne mulighed. Du kan få yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

4. Godkend overførslen af domænenavn

Når du har klargjort dit domænenavn til overførsel, skal du se Overfør mit domæne til GoDaddy for oplysninger om fuldførelse af overførslen af domænenavn til os.