Overførsel fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

Inden du kan overføre dit domænenavn, der er registreret hos 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer.

Hvis dit domænenavn ikke er registreret hos 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net, gå til

for andre registratorers overførselsanvisninger.

Overførsel fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

Brug anvisningerne nedenfor til at overføre dit domænenavn til os:

1. Bekræft, at dit domænenavn kan overføres

For at sikre at dit domænenavn kan blive overført, skal du bekræfte at:

• Domænenavnet har været registreret i mindst 60 dage og har været hos 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net i mindst 60 dage.
  • Kontaktoplysningerne for domænenavnet er ikke blevet ændret inden for de sidste 60 dage.

Bemærk: Nogle registratorer forhindrer domænenavne i at blive overført, hvis kontaktoplysningerne for et domæne er blevet opdateret inden for de sidste 60 dage.

2. Modtag godkendelseskoden

Få en godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator, hvis det er nødvendigt. Visse domæneangivelser, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD-domæner), kræver ikke en godkendelseskode.

Modtag godkendelseskoden fra 1&1, Schlund + Partner eller GMX.net

1. Log på din konto hos https://admin.1and1.com.
  2. Fra Grundindstillinger skal du klikke på Domæner.
  3. Vælg det domænenavn, du ønsker at overføre, og klik derefter på Info.
  4. Godkendelseskoden vises. Gem denne kode for at overføre dit domænenavn til os.

3. Fjern lås på domænenavnet

Som standard er de fleste domæner, der er registreret hos 1&1 beskyttet af “Domænelås”. Låsning af domæne forhindrer ikke-godkendte overførsler af dit domæne. Inden anmodning om overførsel af domæne skal det låses op, og statussen skal bekræftes som “Aktiv.”

Sådan låser du op for dit domænenavn

1. Log på din konto hos https://admin.1and1.com.
  2. Fra Grundindstillinger skal du klikke på Domæner.
  3. Vælg det domænenavn, som du vil overføre.
  4. Fra Overførsler skal du klikke på Lås/Lås op.
  5. Vælg Lås op, og klik derefter på OK.

4. Køb overførsel af domænenavn

Køb overførsel af et domænenavn på vores website. Hvis den domænetype, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

• Bevar eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (her eller et andet sted), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift ... for at parkere navneservereHvis du har e-mailkonto hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS eller har oprettet en DNS-skabelon før overførslen, skal du vælge denne mulighed. Du kan få yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

5. Godkend overførslen af domænenavn

Når du har klargjort dit domænenavn til overførsel, se Overfør mit domæne til GoDaddy for oplysninger om fuldførelse af overførslen af domænenavnet hos os.