Overførsel fra Enom

Inden du kan overføre dit domænenavn, der er registreret hos Enom, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer.

Hvis dit domænenavn ikke er registreret hos Enom, gå til

for andre registratorers overførselsanvisninger.

Sådan overfører du fra Enom

Brug anvisningerne nedenfor til at overføre dit domænenavn til os:

1. Bekræft, at dit domænenavn kan overføres

For at sikre at dit domænenavn kan blive overført, skal du tjekke følgende:

• Domænenavnet har været registreret i mindst 60 dage og har været hos Enom i mindst 60 dage.
  • Kontaktoplysningerne for domænenavnet er ikke blevet ændret inden for de sidste 60 dage.

Bemærk: Nogle registratorer forhindrer domænenavne i at blive overført, hvis kontaktoplysningerne for et domæne er blevet opdateret inden for de sidste 60 dage.

2. Modtag godkendelseskoden

Få en godkendelseskode (også kaldt en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator, hvis det er nødvendigt. Visse typer af domænenavne, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD-domæner), kræver ikke en godkendelseskode.

For at modtage godkendelseskoden fra Enom:

1. Log ind på Enom-kontoadministration.
  2. Vælg Administrer domæner fra menuen Registrerede domæner.
  3. Klik på det domæne, som du vil opdatere.
  4. Klik på Generelle indstillinger fra menuen Administrer domæne.
  5. Klik på E-mail godkendelseskode til registrant.

3. Lås op for dit domænenavn.

Som standard låses de fleste domænenavne, der er registreret hos Enom, og placeres under statussen “Registratorlås aktiveret”. Låsning af domænenavn forhindrer ikke-godkendte overførsler af dit domænenavn. Inden anmodning om overførsel af domænenavn skal låsen fjernes og bekræftes med statussen “Registratorlås deaktiveret.”

Sådan låser du op for dit domænenavn

1. Log ind på Enom-kontoadministration.
  2. Vælg Administrer domæner fra menuen Registrerede domæner.
  3. Klik på det domænenavn, som du vil låse op for.
  4. Klik på Generelle indstillinger.
  5. Fra Registratorlås skal du vælge Deaktiver.
  6. Klik på Gem.

Giv vores system op til 24 timer til at genkende statusændringen.

4. Køb overførsel af domænenavn

Køb overførsel af et domænenavn på vores website. Hvis den domænetype, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

Når du køber overførslen, skal du vælge en af følgende muligheder for navneserver:

• Bevar eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (hos os eller en anden virksomhed), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift ... for at parkere navneservereHvis du har e-mailkonto hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS eller har oprettet en DNS-skabelon før overførslen, skal du vælge denne mulighed. Du kan få yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

5. Godkend overførslen af domænenavn

Når du har klargjort dit domænenavn til overførsel, se Overfør mit domæne til GoDaddy for oplysninger om fuldførelse af overførslen af domænenavnet hos os.