Overførsel fra Network Solutions

Inden du kan overføre dit domænenavn, der er registreret hos Network Solutions, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer.

Hvis dit domænenavn ikke er registreret hos Network Solutions, skal du besøge

for andre registratorers overførselsanvisninger.

Overførsel fra Network Solutions

Brug anvisningerne og skærmbilledet nedenfor til at overføre dit domænenavn til os:

1. Bekræft, at dit domænenavn kan overføres

For at sikre at dit domænenavn kan blive overført, skal du bekræfte at:

• Domænenavnet har været registreret i mindst 60 dage og har været hos Network Solutions i mindst 60 dage.
  • Kontaktoplysningerne for domænenavnet ikke er blevet ændret inden for de sidste 60 dage.

Bemærk: Nogle registratorer forhindrer domænenavne i at blive overført, hvis kontaktoplysningerne for et domæne er blevet opdateret inden for de sidste 60 dage.

2. Modtag godkendelseskoden

Få en godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator, hvis det er nødvendigt. Visse domæneangivelser, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD-domæner), kræver ikke en godkendelseskode.

Modtag godkendelseskoden fra Network Solutions

1. Log på din konto på NetworkSolutions.com.
  2. Klik på Mine domænenavne under fanen Mine produkter og tjenester.
  3. Klik på det domænenavn, som du vil fjerne låsen på.
  4. Fra afsnittet Domæneoplysninger skal du vælge Anmod om godkendelseskode og derefter klikke på Gem.

Kontakt support hos Network Solutions på 888-642-9675, hvis du ikke har modtaget godkendelseskoden efter 24 timer.

3. Lås op for dit domænenavn.

Som standard er alle domæner, der er registreret hos Network Solutions, angivet med statussen “Domænebeskyttelse”, der blev vist som “Registratorlåst” i registret. Inden anmodning om overførsel af domæne skal der låses op, og registerstatussen skal bekræftes som “Aktiv.”

Sådan låser du op for dit domænenavn

1. Log på din konto på NetworkSolutions.com.
  2. Klik på Mine domænenavne under fanen Mine produkter og tjenester.
  3. Klik på det domænenavn, som du vil fjerne låsen på.
  4. Klik på Rediger fra afsnittet Domæneoplysninger.
  5. Vælg Slå Domænebeskyttelse fra, og klik derefter på Gem.

Bemærk: Det kan tage 24 timer inden vores system identificerer og genkender statusændringen.

4. Køb overførsel af domænenavn

Køb overførsel af et domænenavn på vores website. Hvis den domæneangivelse, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

Når du køber overførslen, skal du vælge en af følgende muligheder for navneserver:

• Bevar eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (hos os eller en anden virksomhed), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift for at parkere navneservere – Hvis du har e-mail hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS eller har oprettet en DNS-skabelon før overførslen, skal du vælge denne mulighed. Du kan finde yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

5. Godkend overførslen af domænenavn

Når du har klargjort dit domænenavn til overførsel, se Overfør mit domæne til GoDaddy for oplysninger om fuldførelse af overførslen af domænenavnet hos os.