Overførsel fra Network Solutions

Du kan overføre dit domæne fra Network Solutions til GoDaddy. Du skal klargøre dit domænenavn hos Network Solutions inden du følger vejledningen hos GoDaddy. Inden du overfører, kan du tilføje DNS-hosting til dit domænenavn og være med til at undgå driftsafbrydelser på din DNS og dit website under overførslen.

Klargøring til overførsel

For at klargøre dit domænenavn til overførsel skal du udføre nogle handlinger hos Network Solutions.

1. Lås op for domænenavnet hos Network Solutions.
  2. ‌‌Få en autorisationskode (også kaldet en EPP-kode eller en overførselsnøgle) fra Network Solutions.
  3. Bekræft kontaktoplysningerne for dit domænenavn Network Solutions kan benytte administratorens kontaktoplysninger under overførslen.

‌‌Start flytningen

Når du har klargjort dit domænenavn, kan du gennemføre flytningen hos GoDaddy.

1. Søg efter det domæne du vil flytte på GoDaddys website.

Bemærk: Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator hvis der er gået 60 eller færre dage siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis en kunden tilvalgte 60 dages låsning af flytning af domæne efter et registratorskift.

2. Bekræft at domænenavnet er låst op. Du får vist et grønt flueben ud for Lås op for domænet. Hvis dette afsnit ikke er grønt, skal du bede Network Solutions om at bekræfte at domænet er låst op.
    ‌Fjern lås på domænet

Bemærk: Du kan genindlæse status for låsning med knappen Genindlæs status.

3. Indtast din godkendelseskode i det andet felt. Hvis godkendelseskoden er gyldig, får du vist et grønt flueben.
    Indtast din godkendelseskode:
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Vælg dine indstillinger for privatlivsbeskyttelse, og klik på Fortsæt.
  6. Vælg din betalingsmetode, og klik på Gennemfør køb for at afslutte.

Bemærk: Det kan tage 5 til 7 dage før domæneoverførsler er gennemført.