Overførsel fra Register.com

Inden du kan overføre dit domænenavn, der er registreret hos Register.com, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer. Du skal sikre dig følgende, inden du går i gang:

• Domænenavnet har været registreret hos Register.com i mindst 60 dage.
  • Kontaktoplysningerne for domænenavnet er ikke blevet ændret inden for de sidste 60 dage.

Når du har sikret dig, at domænet kan overføres, skal du følge de grundlæggende trin til klargøring af overførsel af et domæne, inden du kan starte processen hos os:

Trin i processen Årsag
Lås domæne op
  • Som standard er de fleste domæner låst for at forhindre ikke-godkendte overførsler. Inden anmodning om en overførsel skal der låses op, og statussen skal bekræftes som “Fra.”
Modtag godkendelseskode

• ‌‌Få en godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator.

Lås domæne op

Bemærk: Hvis dit domæne allerede er låst op, gå til afsnittet Modtag godkendelseskode.

1. Klik på det domæne, som du vil fjerne låsen på.
  2. Fra afsnittet Aktivér/Deaktiver domænelås skal du klikke på Deaktiver domænelås.
  3. Klik på Fortsæt, klik derefter på Fortsæt igen på bekræftelsessiden.

Modtag godkendelseskode

Bemærk: Visse domæneangivelser, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD-domæner), kræver ikke en godkendelseskode.

1. Klik på domænet, som du skal bruge en godkendelseskode til.
  2. Klik på Modtag oplysninger om godkendelseskode nederst på siden, og klik på Fortsæt overførsel.
  3. Du modtager en advarselsmeddelelse. Vælg bekræftelsesfeltet, og klik på Fortsæt overførsel igen.
  4. Udfyld de obligatoriske felter, og klik derefter på Anmod om godkendelseskode. Din godkendelseskode bliver verificeret.

Bemærk: Din kode bliver sendt til din e-mailadresse inden for 4-5 dage.

Når du har fuldført disse grundlæggende trin hos Register.com, skal du rette din opmærksomhed mod GoDaddy for at fuldføre proceduren ved at købe en overførsel af domænenavn og godkende overførslen til os.

Køb overførsel af domænenavn

Du skal købe overførsel af et domænenavn på vores website.

Bemærk: Hvis den domæneangivelse, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

Når du køber overførslen, skal du vælge en af følgende muligheder for navneserver:

• Bevar de eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (hos os eller en anden virksomhed), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift ... for at parkere navneservere – Hvis du har en e-mailkonto hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS, eller hvis du har oprettet en DNS-skabelon før overførslerne, skal du vælge denne mulighed. Du kan få yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

Godkend en overførsel af domænenavn til os

1. Log ind på siden Mine Produkter.
  2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. I menuen Domæner skal du vælgeOverførsler.
  7. Klik på Godkend overførsel.
  8. Klik på Tilføj nu.
  9. Gør et af følgende:
    • Vælg fanen Basis, og indtast derefter Godkendelseskoden fra den nuværende registrator (hvis gældende) i feltet ved siden af dit domænenavn.
    • Vælg fanen Multi, og indtast ét domænenavn med tilhørende godkendelseskode pr. linje. Adskil hvert domænenavn fra den tilhørende godkendelseskode med et komma, et mellemrum eller et tabulatorskift.
  10. Vælg Jeg godkender overførslen..., og klik derefter på Udfør.
  11. Klik på OK.

Bemærk: For de fleste domæne-navnetyper tager en overførsel mellem fem til syv dage, fra det tidspunkt du autoriserer det. Processen og den tid, det tager at fuldføre overførslen, kan variere for visse navnetyper, såsom domænenavne på topniveau med en landekode (ccTLD-domæner). Du kan få yderligere oplysninger i

, og klik derefter på hjælpeartiklen for din navnetype.