Overførsel fra Tucows

Inden du kan overføre dit domænenavn, der er registreret hos Tucows, til os, skal du klargøre dit domænenavn, så overførslen kan gennemføres uden problemer.

Hvis dit domænenavn ikke er registreret hos Tucows, gå til

for andre registratorers overførselsanvisninger.

Sådan overfører du fra Tucows

Brug anvisningerne og skærmbilledet nedenfor til at overføre dit domænenavn til os:

Bemærk: Hover er en registratorafdeling for domænenavne under Tucows.

1. Bekræft, at dit domænenavn kan overføres

For at sikre at dit domænenavn kan blive overført, skal du bekræfte at:

• Domænenavnet har været registreret i mindst 60 dage og har været hos Tucows i mindst 60 dage.
  • Kontaktoplysningerne for domænenavnet er ikke blevet ændret inden for de sidste 60 dage.

Bemærk: Nogle registratorer forhindrer domænenavne i at blive overført, hvis kontaktoplysningerne for et domæne er blevet opdateret inden for de sidste 60 dage.

2. Modtag godkendelseskoden

Få en godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator, hvis det er nødvendigt. Visse domæneangivelser, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD-domæner), kræver ikke en godkendelseskode.

For at modtage godkendelseskoden fra Tucows

1. Log på dit domænenavn på https://manage.opensrs.net.
  2. Klik på Administrer domæne.
  3. Du finder godkendelseskoden i afsnittet Domæner – Ekstra.

3. Lås op for dit domænenavn.

Hvis dit domæne er låst, skal du kontakte din Tucows-forhandler for at få det låst op. Dit domæne skal være låst op, og registerstatussen skal bekræftes som “Aktiv”, inden du kan anmode om overførsel af et domæne.

Bemærk: Det kan tage 24 timer, inden vores system identificerer og genkender statusændringen for domænet.

Sådan låser du op for dit domænenavn

1. Kontakt Tucows tekniske support.
  2. Bed dem om at fjerne låsen på domænenavnet.

4. Køb overførsel af domænenavn

Køb overførsel af et domænenavn på vores website. Hvis den domænetype, du ønsker at overføre, ikke er på listen, kan du ikke overføre domænenavnet til os.

Når du køber overførslen, skal du vælge en af følgende muligheder for navneserver:

• Bevar eksisterende navneservere ... – Hvis du har et hostet website knyttet til dit domænenavn (hos os eller en anden virksomhed), skal du vælge denne indstilling for at sikre, at dit site ikke går ned under overførslen.
  • Skift ... for at parkere navneservereHvis du har e-mailkonto hos os for domænenavnet, bruger vores Off-site DNS eller har oprettet en DNS-skabelon før overførslen, skal du vælge denne mulighed. Du kan få yderligere oplysninger i Administrér ekstern DNS og
    .

5. Godkend overførslen af domænenavn

Når du har klargjort dit domænenavn til overførsel, se Overfør mit domæne til GoDaddy for oplysninger om fuldførelse af overførslen af domænenavnet hos os.