Overførsler, opdatering af serviceudbydere og kontoændringer for .BR-domæner

Det brasilianske register kræver, at du manuelt udfører en overførsel på deres website.

Bemærk! Hvis du allerede er kunde hos GoDaddy og har registreret dit .BR-domænenavn hos GoDaddy inden d. 5. oktober 2017, skal du manuelt sørge for, at dit CNPJ får GoDaddy som sin serviceudbyder på .BR -registerwebsitet. Se "Sådan ændres serviceudbyderen til GoDaddy for alle domæner" nedenfor. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du gør dette, her.

Bemærk! Du behøver ikke at foretage dig noget, hvis du har valgt at bruge vores Trustee-tjeneste.

Bemærk! Hvis du er ny kunde hos GoDaddy og vil overføre dit .BR-domænenavn til GoDaddy, skal du først købe et Transfer-in-produkt. Derefter skal du igen sørge for, at din CNPJ får GoDaddy som sin serviceudbyder på .BR -registerwebsitet. Se "Sådan ændres serviceudbyderen til GoDaddy for alle domæner" nedenfor

Sådan ændres serviceudbyderen til GoDaddy for alle domæner

Påkrævet: Du skal opdatere serviceudbyderen på dine nuværende domæner til GoDaddy for at kunne købe nye domænenavne og/eller administrere dine domæner og websites hos os.

Du skal tildele eller knytte dit CNPJ/CPF-ID til GoDaddy på registerets website. Når dette ID er blevet knyttet til GoDaddy, har alle domæner under det pågældende ID nu GoDaddy som sin serviceudbyder.

1. Gå til .BR-registreringswebsitet, og klik på Accessar Conta:
  2. Knappen Accessar conta

3. Indtast dit CNPJ/CPF-ID i søgefeltet.
  4. Bemærk! Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke har tilmeldt dig, så skal du klikke på esqueci ou nao tenho senha, hvorefter registeret sender et link, som er tilknyttet e-mailadressen for dit CNPJ/CPF-ID, med henblik på nulstilling af din adgangskode.

5. Kik på fanen Titularidade:
  6. Knappen Titularidade

7. Klik på linket Editar Informacoes.
  8. En rullemenu viser din nuværende registrator. Skift udbyderen til GoDaddy, og klik på Salvar for at gemme den pågældende indstilling.
  9. Klik på Concordo for at acceptere opdateringen.

Bemærk! Hvis du har flere com.br- eller net.br-domæner, anbefaler vi, at du flytter alle dine domæner over til GoDaddy, da det er lettere at administrere alle dine domæner på ét sted. Men hvis du kun vil overføre ét domæne til GoDaddy, skal du læse afsnittet Ændring af registrator/serviceudbyder for et bestemt domæne nedenfor.

Ny registrator for GoDaddy for et enkelt domæne

1. Gå til .BR-registreringswebsitet, og klik på Accessar Conta:
  2. Knappen Accessar conta

3. Indtast dit CNPJ/CPF-ID i søgefeltet.
  4. Bemærk! Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke har tilmeldt dig, så skal du klikke på esqueci ou nao tenho senha, hvorefter registeret sender et link, som er tilknyttet e-mailadressen for dit CNPJ/CPF-ID, med henblik på nulstilling af din adgangskode.

5. Klik på fanen Dominios:
  6. Knappen Dominios

7. Klik på det domæne, som du vil overføre til GoDaddy.
  8. I afsnittet Provedor De Servicos skal du klikke på Selecionar outro provedor.
  9. Vælg GoDaddy i rullemenuen, og klik på Prosseguir.

Ændring af ejerskab

Det næste, du skal gøre, er at gå til overførselssiden for .BR-domæner og udfylde overførselsformularen.

1. Gå til .BR-overførselssiden
  2. Udfyld følgende felter:
    • Dominios: Indtast det domæne eller den domæneliste, du vil overføre.
    • Representantes legais do titular: Indtast navnet på den nuværende domæneejer.
    • E-mail ou codigo de usuario (ID) para contato: Indtast den nuværende domæneejers e-mailadresse.
    • Documento: Indtast den nye ejers CNPJ/CPF-ID.
  3. Klik på Prosseguir for at fortsætte.
  4. Når formularen er udfyldt, skal du gøre følgende:
    • Udskriv brevet (klik på Clicando aqui for at udskrive).
    • Få brevet bekræftet notarielt.
    • Lav en kopi af den nye ejers CNPJ/CPF-ID.
    • Send brevet og kopien af CNPJ/CPF-ID'et til NIC.BR på den adresse, der er vist på siden.

Hvorfor skal jeg opdatere serviceudbyderen til at være GoDaddy?

Vi samarbejder nu direkte med BR-registeret, hvilket giver os mulighed for at tilbyde længere registreringsperioder (op til 10 år) og lavere priser for fornyelse af domæner. Inden denne integration samarbejdede vi med et mellemled for at registrere og administrere dine BR-domæner.

BR-registeret kræver derfor, at du opdaterer den serviceudbyder, der er tilknyttet dit CNPJ/CPF-ID, til at være GoDaddy. Du behøver kun gøre dette én gang for at få glæde af de længere registreringsperioder og betale mindre for fornyelsen af alle dine domæner.

Bemærk! Du behøver ikke at foretage dig noget, hvis du har valgt at bruge vores Trustee-tjeneste.

Note: If your domain is renewing within the next two months, or if you need to redeem an expired domain, we suggest you first renew (or redeem) your domain, and then update the Service Provider setting. This will help reduce changes of your domain being impacted due to any delays in communication between the registry and us.