GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Oversigt over e -mail -sidefoden

Sidefoden er den nederste del af din e -mail, der viser dine copyright- og virksomhedsoplysninger. Det sidder lige under eventuelle sociale links, som du har føjet til din konto. Sidefoden er påkrævet, så dine e-mails overholder CAN-SPAM og andre love .

Sidefod til e -mail

Standardoplysningerne i sidefoden er det firmanavn og den adresse, som du indtastede, da du registrerede din konto. Du kan redigere disse oplysninger ved at klikke på Indstillinger øverst på skærmen. Felterne Firma/Gruppe og Fysisk adresse vises i sidefoden. Du er velkommen til at tilføje et telefonnummer eller andre oplysninger, som du gerne vil vise i e -mail -sidefoden, til disse felter.

Aktivér tilføjelsesprogrammet Campaign Tweaks for at foretage flere skærmændringer i din e-mail-sidefod. Du kan tilføje ekstra indhold nedenfor, justere visningen af dato for ophavsret og centrere sidefodsteksten.