GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Oversigt over e -mail -sidefoden

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Sidefoden er den nederste del af din e -mail, der viser dine copyright- og virksomhedsoplysninger. Det sidder lige under eventuelle sociale links, som du har føjet til din konto. Sidefoden er påkrævet, så dine e-mails overholder CAN-SPAM og andre love.

Sidefod til e -mail

Standardoplysningerne i sidefoden er det firmanavn og den adresse, som du indtastede, da du registrerede din konto. Du kan redigere disse oplysninger ved at klikke på Indstillinger øverst på skærmen. Felterne Firma/Gruppe og Fysisk adresse vises i sidefoden. Du er velkommen til at tilføje et telefonnummer eller andre oplysninger, som du gerne vil vise i e -mail -sidefoden, til disse felter.

Aktivér tilføjelsesprogrammet Campaign Tweaks for at foretage flere skærmændringer i din e-mail-sidefod. Du kan tilføje ekstra indhold nedenfor, justere visningen af dato for ophavsret og centrere sidefodsteksten.

Næste trin

• Brug formatredigering til at ændre sidefodsbaggrundsfarven og stilen på sidtekstteksten.