GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Oversigt over tekstmodulformater

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Hvert tekstmodul har sit eget sæt redigeringsværktøjer. Klik på titlerne for at lære mere om hver enkelt:

genveje1.png.scaled5001

Overskrift: Hvis du fremhæver tekst, og når du klikker på den store H -knap, bliver den fremhævede tekst til en overskriftsteksttype.

Underoverskrift: Hvis du fremhæver tekst, og når du klikker på den lille H -knap, bliver den fremhævede tekst til en teksttype for underoverskrift.

Ikke -ordnet liste: Hvis du fremhæver en liste med tekst og derefter klikker på knappen med punktlisten, oprettes der en liste, der ikke er sorteret. En ikke -ordnet liste er en liste med punkttegn.

Ordnet liste: Når du fremhæver en liste med tekst og klikker på knappen med nummereret liste, oprettes der en ordnet liste. En ordnet liste er en liste med fortløbende numre.

Link: Tilføjer et klikbart link til din tekst. Hvis du fremhæver tekst, vil GoDaddy Email Marketing placere den fremhævede tekst i det relevante felt på linkoverlejringen. Du skal angive både visningstekst og destinations -URL, når du bruger linkværktøjet.

Center: Centrerer enhver fremhævet tekst. Det er bedst at centrere individuelle afsnit alene, i stedet for at forsøge at centrere et helt tekstområde over flere pauser.

Kursivt værktøj: Kursiver fremhævet tekst.

Yderligere integrationsfunktioner: Hvis den integration, du har tilføjet til din konto, er relateret til tekstredigering, vil den blive vist her til højre. Nogle eksempler inkluderer EventBrite- og personaliseringstags .

Relaterede emner:

Hvordan ændrer jeg mine skrifttyper?
Lagring af en kampagne
Hvordan tilføjer, ændrer jeg rækkefølge eller ændrer jeg modultypen?
Hvordan føjer jeg billeder til min kampagne?