Parkér et domæne

Når du parkerer dit domæne, ser gæster på din hjemmeside en midlertidig webside, når de angiver dit domænenavn i deres browser. Parkering af dit domæne betyder ganske enkelt, at du sætter det i venteposition, indtil du opretter din hjemmeside, finder en hostingudbyder, sælger det osv.

Trinnene til parkering er en smule anderledes afhængigt af, om dit domæne er registreret hos GoDaddy eller en anden virksomhed. Brug tabellen herunder baseret på din situation, og følg disse anvisninger.

Mit domæne er registreret med Følg disse instruktioner...
GoDaddy
Et andet firma