Parkér et domæne, som er registreret hos GoDaddy

Parkér dit domænenavn, hvis du ikke har en hjemmeside at viderestille det til, eller hvis det blot skal pege på et midlertidigt sted. Vi viser en parkeret side på dit domæne, så besøgende kan se, at domænet er optaget.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Vælg Rediger ved siden af A-posten med @ i feltet Navn. Vi anbefaler, at du noterer den nuværende IP, før du foretager ændringer, hvis nu du vil fjerne parkering fra dit domæne på et senere tidspunkt.
  5. Opdater feltet Værdi til IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.