Parkering af dit domænenavn

Et parkeret domænenavn betyder, at besøgende ser en midlertidig webside, når de angiver dit domænenavn i deres browser. Domæneparkering indikerer, at du reserverer domænet, til du opretter din website, finder en værtsudbyder eller sælger domænenavnet.

Sådan parkeres dit domænenavn

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. Vælg domænenavnet/navnene, som du ønsker at ændre.
  4. Vælg Indstil navneservere fra menuen Navneservere.
  5. Under Oprettelsestype vælger du Standard eller Premium.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på det domænenavn, som du vil bruge.
  8. Gå til fanen DNS zonefil.
  9. Klik på Redigér.
  10. Ændr den følgende DNS-indtastning:
    A (vært)
    Vært Peger til
    @ Skift til 50.63.202.32
  11. Klik på Gem ændringer en gang, når ændringerne er udført.

BEMÆRK: Vi vælger automatisk de rigtige standardnavneservere baseret på, hvordan du bruger dit domæne.