Mapper med adgangskodebeskyttelse i min Linux -hostingkonto

Hvis du vil begrænse adgangen til biblioteker på din Linux -hostingwebsite, skal du bruge cPanels funktion Beskyttelse af personlige oplysninger. Besøgende må kun gennemse en begrænset mappe, når de har indtastet et brugernavn og en adgangskode.

Bemærk: Denne funktion tilbyder ikke en typisk bruger -loginoplevelse som f.eks. En bank eller en detailwebsite. Sådanne funktioner kræver databaser og er meget mere komplekse.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i sektionen Filer skal du klikke på Mappebeskyttelse .
  5. På siden for beskyttelse af personlige oplysninger i cPanel Directory, skal du gennemse den mappe, som du vil beskytte, og derefter klikke på mappenavnet.
  6. Vælg Beskyt denne mappe med en adgangskode , og indtast derefter et navn til den beskyttede mappe, og klik derefter på Gem .

Bemærk: Det navn, du angiver, vises, når en besøgende forsøger at få adgang til mappen. Det er bare en etiket til den pågældende mappe og ændrer ikke det faktiske mappenavn.

7. I afsnittet Opret bruger skal du udfylde felterne og derefter klikke på Gem .