Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Betalingsmetoder og gateways understøttet af WooCommerce -abonnementer

WooCommerce -abonnementer integreres med et antal betalingsgateway -udvidelser for automatisk eller manuelt at opkræve et tilbagevendende gebyr for dine kunder. Baseret på den gateway, du bruger i øjeblikket, kan forskellige funktioner bruges af din butik.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

De grundlæggende funktioner, som understøttes af de fleste betalingsgateways, er:

• Abonnementssuspension
  • Annullering af abonnement
  • Genaktivering af abonnement

De avancerede funktioner er:

• Flere abonnementer pr. Kasse
  • Skift manuelt den tilbagevendende sum af et abonnement
  • Betalingsdato ændres
  • Ændringer af kundebetalingsmetode
  • Ændringer af betalingsmetode i butikschef

Forskellige betalingsgateways understøtter forskellige sæt grundlæggende og avancerede funktioner. Så hvis du ikke kan bruge et af ovenstående i din butik, skal du sørge for, at din gateway understøtter den funktion.

Du kan finde en komplet liste over gateways, og hvilke funktioner de understøtter i dokumentationen til WooCommerce -abonnementer