GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

PayPal: Føj knapper til en kampagne

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

PayPal -knapper er tilgængelige for alle PayPal -brugere. Indarbejd e -handel i din e -mailmarkedsføring ved at tilføje et køb nu, eller doner -knap direkte til din e -mail! I lighed med indlejring af videoindhold er det vigtigt at bruge den e-mail-venlige metode i stedet for at indlejre den fulde hjemmeside-knapkode.

Trin 1: Generér e -mailvenlig PayPal -knapkode:

1. Log ind på PayPal, og klik på den blå My PayPal -knap i øverste højre hjørne ved siden af knappen Log af.
  2. Rul ned til bunden af siden, og klik på den Sælgende værktøjer link.
  3. Bare rolig! Hvis disse instruktioner virker for dig, skal du blot gå direkte til Merchant Services -området .

4. Klik på indstillingen Opret betaling til dit website .
  5. Trin 1 for at finde din e -mail -venlige PayPal -knapkode

6. Klik på den store blå knap Opret en knap under den første fane, valgmulighed 1.
  7. Tilpas den PayPal -knap, som du vil. Du kan vælge, hvilken type knap du skal bruge, uanset om det er en Køb nu -knap eller Donér -knap. Og du kan tilpasse mange andre muligheder, herunder momssats, og om lagerbeholdning skal spores eller ej!
  8. Klik på knappen Opret knap nederst på siden, når alt er tilpasset efter eget smag.
  9. Klik for at oprette din PayPal -knap

10. På den næste side vil der være to sæt kode. PayPal viser dig som standard Websiteversionen. Klik bare på fanen E -mail for at vise den korrekte kode for dig! Kopiér denne kode for at bruge den i din e -mailkampagne.
  11. PayPal -knappen vises her, gør dig klar til at indsætte den på  GoDaddy  Email Marketing!

Hvad hvis jeg ikke kan se fanen E -mail?

Ikke alle PayPal -knapper passer godt sammen med e -mail. Hvis du har oprettet en knap med for mange brugerdefinerede indstillinger (f.eks. En rullemenu), er e-mailindstillingen ikke tilgængelig. Hvorfor? Nå, det ligner indlejring af medieindhold. De fleste indbakker fjerner koden fra din meddelelse eller ser koden og fortolker den som spam. Bare skaler tilbage til din e -mailversion af knappen, du kan stadig være vært for den komplekse version af knappen på dit website.

Trin 2: Grib et billede af en PayPal -knap:

Fordi denne kode, som du lige har genereret, kun er linket til din indkøbsvogn, skal du få fat i en statisk PayPal -billedknap, som du kan bruge i din kampagne.

Den nemmeste måde at gøre dette på er at vende tilbage til fanen Website på denne side. Højreklik derefter (eller ctrl-klik, hvis du bruger en Mac) på det billede, der vises til højre for koden under Købers visning . Vælg derefter Gem som ... for at gemme billedfilen på din computer.

Du kan også bare lave en websøgning på PayPal -knapper og finde en, du kan lide. Dette er URL'en til standardknappen PayPal Køb nu.

Trin 3: Sætte det hele sammen:

1. Upload dit statiske PayPal -billede til dit e -mail -nyhedsbrev. Ændr størrelsen på knapbilledet, hvis det er nødvendigt.
  2. Klik på blyantikonet under billedet for at tilføje et link og en valgfri billedtekst.
  3. tilføj link til PayPal -knap her

4. Indsæt PayPal -e -mailknappens kode i feltet Link billede til : . Du kan også tilføje en billedtekst til knapbilledet, hvis du vil.
  5. Eksempel på din kampagne for at teste billedets klik-through, så er du færdig! Det er altid en god ide at også sende en test for at sikre, at alt fungerer korrekt.