Peg dit domænenavn mod en server

Du kan pege domæner mod dine servere ved at pege et domænenavns primære ("@") A-record på en servers offentlige IP-adresse eller en dynamisk IP-adresse, som er anvist til serveren.

Dette vil ændre dit domænenavns DNS-indstillinger og ændre den server, som domænenavnet peger mod. Foretag kun denne ændring når først websiten, som er hostet på din server, er klar.

Hvordan du udfører dette afhænger af, hvor dit domæne er registreret:

I den samme GoDaddy-konto

1. I skyservere skal du klikke på fanebladet IP og DNS.
  2. Klik på en af følgende baseret på hvilken type IP-adresse du bruger:
    IP-type Anvisninger
    Offentlig Klik på Føj domæne til IP.
    Dynamisk Klik på Handlinger og klik derefter på Føj domæne til IP.
  3. Klik på det domænenavn, som du ønsker at bruge og klik derefter på Tilføj.

Registreret et andet sted eller i andre GoDaddy-konti

• I skyservere skal du klikke på fanebladet IP og DNS.

Du kan pege dit domænenavns primære ("@") A-record mod enten offentlige eller dynamiske IP-adresser.