Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

PHP -indstillingstjeneste

Nogle gange opfylder standardindstillingerne for PHP ikke applikationens behov, og du vil gerne ændre dem. Afhængigt af dit hosting -miljø kan du justere mange værdier ved hjælp af en php.ini-, php5.ini- eller .user.ini -fil. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, eller hvad disse filer er, kan du ringe til os, og vores eksperter kan gøre det for dig.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .