Menuen Hostingtjenester

Nogle gange har du brug for en erfaren serveradministrator til komplicerede opgaver, såsom optimering af databaser, konfiguration af firewalls eller flytning af indhold. For at afhjælpe dette har vi udviklet forskellige hostingtjenester.

Listen Hostingtjenester herunder inkluderer detaljer om den ekstra hjælp, som vi tilbyder. Hver af disse tjenester er foruden den support, vi tilbyder gratis med de fleste af vores produkter. Ring til disse supporteams for priser på hostingtjenester:

Vores GoDaddy-guider er her for at hjælpe.

Bemærk: Hvis du ikke ser, hvad du skal bruge på denne liste, kan vi måske stadig hjælpe dig. Ring til os for en tilpasset serviceanmodning.

Hostingtjenester

ServicenavnBeskrivelseTid
Sikkerhedsrevision og avanceret analyse af ydeevneFå en detaljeret analyse på hvordan du indstiller din server til optimal ydeevne.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Apache-optimeringIndstil din Apache-server til bedst mulige ydeevne.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
ProgramsupportInstallér webapplikationer, såsom WordPress, Joomla eller Drupal.

For VPS/dedikerede servere.

72h
Udbedring af forbindelsesstrengeFå hjælp til at rette fejl med forbindelsesstrenge.

For VPS/dedikerede servere.

72h
Gendannelse af indhold eller databaseGendan enten en hostingkontos filer eller en database fra en tilgængelig sikkerhedskopi.

Til Administreret WordPress.

72h
Migrering af indholdFlyt din websites indhold fra enhver host/server til GoDaddy.

Til VPS/dedikerede servere, Administreret WordPress.

7-10d
Script til sikkerhedskopiering af databaseFå hjælp til at konfigurere automatiske sikkerhedskopieringer af databaser.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Søg og erstat i databaseFå hjælp til at opdatere URL-adresserne i din database for at sikre, at din site linker til de rigtige steder.

For VPS/dedikerede servere.

72h
DatabaseadministrationFå hjælp til at importere, eksportere, reparere, sikkerhedskopiere eller gendanne din database.

For VPS/dedikerede servere.

72h
Revision af diskpladsFå en revision af brugen af diskplads og anbefalinger til at frigøre diskplads.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
DNS-opsætningKonfigurer DNS for op til tre domæner.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Konfiguration af sikkerhedskopiering via kontrolpanel (for ét domæne eller en hel server)Få hjælp til at konfigurere automatiske sikkerhedskopier for et domæne eller for en hel server.

For GoDaddy VPS/dedikerede servere.

72h
Konfiguration af domænenavnKonfigurer 3 (eller færre) domæner på din servers kontrolpanel.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
E-mailoverførselSe E-mailopgradering og migreringsstier.
Gennemse e-mailspamFind spamproblemer med din server.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Find og erstat tekst i filerErstat en tekststreng, såsom et domænenavn, absolut sti eller URL-adresse i en websites filer.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Konfiguration af firewall-regel (Linux)Tilføj eller fjern softwarefirewall-regler til dine iptables.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Ændringer i .htaccess-filForetag ændringer i .htaccess-filen i din Linux-hostingkonto.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Forhindring af indtrængenKonfigurer forhindring af indtrængen som hjælp til at stoppe Brute force og DDoS-angreb.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Installation af MemcachedInstallér Memcached for at understøtte cachelagring på din server.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Ændringer i .my.cnf-filForetag ændringer i en MySQL-konfigurationsfil.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
MySQL-optimeringOptimer MySQL til bedst mulige ydeevne.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Revision af tilladelser/ejerskabForkerte tilladelser kan påvirke sitefunktionalitet og efterlade din site mindre sikker. En revision af tilladelser kan sikre, at din site fungerer korrekt og sikkert.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
PHP-konfigurationsændringerFå hjælp til at finjustere dine PHP-indstillinger, så din applikationer kører, som du vil have.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Installation af PHP-modulInstallér 3 moduler.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
PHP-opgraderingOpdater PHP til den seneste version.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
ServerhærdningFå hjælp til at deaktivere ældre version af TLS, så kun TLS 1.2 anvendes.

For GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72h
Installation af SQL Server ExpressInstallér SQL Server Express på din server.

For VPS/dedikerede servere.

72h
Ændringer i web.config-filForetag ændringer i en web.config-fil.

For Windows VPS/dedikerede servere.

72h
Konfiguration af Windows FirewallKonfigurer firewall for din Windows-server.

For Windows VPS/dedikerede servere.

72h