Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

PIN -kode

Din support -PIN -kode identificerer dig som ejer af din konto. Hvis du ringer til en GoDaddy -guide, bekræfter vi din PIN -kode, når du logger på.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og gå til siden GoDaddy Login og PIN -kode.
  2. Din aktuelle PIN -kode vises i afsnittet Support PIN -kode.

Nu er du klar til at kontakte en GoDaddy -guide .