Hjælp

Kontoadministration Hjælp

PIN-kode

Din Support PIN-kode identificerer dig, som ejer af kontoen. Hvis du ringer til en GoDaddy-guide, vil vi bekræfte din PIN-kode, når du har logget ind.

  1. Log på din GoDaddy-konto og gå til din side med GoDaddy-login og PIN-kode.
  2. Din aktuelle PIN-kode findes i afsnittet Support PIN-kode.

Nu er du klar til at kontakte en GoDaddy-guide.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.