Planlæg et Microsoft Teams -møde i Outlook på internettet

Når du planlægger en begivenhed i din Outlook -kalender, kan du tilføje et Teams -møde. Dine modtagere vil se mødedetaljerne, når invitationen sendes.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg yderst til venstreOutlook på webkalenderikonet Kalender .
    Kalenderikonet er fremhævet med rødt i venstre sidepanel.
  3. Vælg Ny begivenhed .
    Knappen Ny begivenhed er fremhævet med rødt.
  4. Indtast en begivenhedstitel og derefter dine deltageres e -mailadresser. Aktivering af holdmødet aktiveres automatisk.
    Bemærk: Hvis du aktiverede og derefter slukkede for slå til / fra Teams -møde, før du deltager i dine deltagere, aktiveres den ikke automatisk igen.
    Vinduet Ny begivenhed er åbent, når knappen Teams -møde er slået til.
  5. Indtast resten af dine begivenhedsoplysninger, og vælg derefter Send .

Når invitationen er sendt, kan du se oplysninger om, hvordan du deltager i det møde, der er angivet i arrangementet.