Konfigurer automatisk svar

Opsætning af et automatisk svar til alle, der sender e -mails til dig, er en god måde at holde dine kunder og kolleger informeret om, hvis du er på ferie eller ikke er på kontoret. Du kan konfigurere et automatisk svar på din Workspace -konto, herunder hvor længe den er aktiv, og hyppigheden af svarene.

1. Klik på Hjem på din Workspace -konto.
  2. Klik på den e -mailadresse, som du vil bruge.
  3. Klik på plustegnet ud for Vis yderligere indstillinger .

Bemærk: Dette er muligvis allerede udvidet, og det vil sige Skjul yderligere indstillinger .

4. Vælg Aktivér automatisk svar , og indtast eller vælg derefter følgende:
    • Svarfrekvens - Vælg Én gang pr. Afsender for at sende et automatisk svar til hver afsender, idet du ignorerer yderligere meddelelser fra dem. Vælg Én gang pr. Besked for at sende automatiske svar på hver besked, som din konto modtager.
    • Svar fra - Vælg for at sende meddelelser fra din egen e -mailadresse, eller vælg Andet , og indtast derefter en anden e -mailadresse.
    • Besvar besvarelse -For at vise det originale emne fra meddelelsestråden, skal du vælge Besvar automatisk [oprindeligt motiv] . For at indtaste et brugerdefineret emne, skal du vælge Andet og derefter indtaste emnet.
    • Vælg et starttidspunkt og sluttidspunktet for den tid, hvor automatisk svar er aktiveret.
    • Meddelelse - Indtast tekst til dit automatiske svar.
  5. Klik på Gem.