Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Planlæg overflytningen af dit datacenter

Hvis du har planlagt en overflytning af dit website til et nyt datacenter , kan du omlægge planen, så længe overflytningen ikke er startet. Det kan være en god idé at gøre det for at minimere nedetid under overflytningen - for eksempel omlægge planen, så overflytningen sker, når færre personer kan besøge.

Advarsel: Din hjemmeside vil opleve nedetid mens migreringen mellem datacentre. Desværre er der ingen måde at omgå nedetid på.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil migrere.
    klik på Administrer
  3. I kontoens Dashboard skal du vælge Server i afsnittet Indstillinger .
    vælg server
  4. Ved siden af Datacenter skal du klikke på Skift og vælge det nye tidspunkt, hvor du vil udføre overflytningen.
  5. Klik på Migrer eller Start overflytning, og gennemfør alle nødvendige køb.

Vi sender dig en e -mail for at bekræfte overflytningen, hvornår den starter, og når den er gennemført.