Planlæg plugin-opdateringer på mine hjemmesider

Du kan planlægge opdateringer af plugins på dine hjemmesider i Pro-hjemmesider, så vi kan søge efter tilgængelige opdateringer en gang om ugen og køre dem automatisk.

1. Log ind på din Pro-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Pro Kunder, og vælg Pro-hjemmesider.
  3. Klik på Websites i venstre sidepanel.
  4. Vælg hjemmesiderne, og klik på Plugins i den øverste menu.
    Knappen Plugins
  5. Klik på Indstillinger for planlægning i øverste højre hjørne.
  6. Aktivér automatiske opdateringer i afsnittet Generelt, og vælg derefter tidspunkt og dag for dine opdateringer.
  7. Vælg Udfør sikker opdatering for at bruge værktøjet Safe Update til planlagte opdateringer.
  8. Vælg Med tilbageførelse til forrige version for at aktivere automatisk gendannelse, hvis hjemmesiden ikke er oppe og køre efter opdateringen.
  9. Klik på Gem ændringer.
  10. Vælg de plugins i afsnittet Plugins, som du vil opdatere automatisk, og klik derefter på Planlæg.