Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Plesk: Forny et certifikat

Når vi har godkendt din anmodning om fornyelse af certifikat, kan du downloade dit SSL- og mellemcertifikat. Du kan få yderligere oplysninger iHent filerne til mit SSL-certifikat . Du skal installere begge filer på din webserver.

Du kan også downloade det mellemliggende certifikat her .

Følg instruktionerne nedenfor for at installere dit fornyede SSL -certifikat og certifikatpakken på din webserver.

Installation af Fornyet SSL -certifikat og certifikatpakke

Før du installerer dit udstedte SSL -certifikat, skal du installere vores certifikatpakke ( gd _bundle.crt) på din webserver. (Du kan også downloade certifikatet bundt fra repository Pakken ligger i Root Bundle sektion.)

  1. Log ind på Parallels Plesk-panelet.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Domæner .
  3. Klik på det domænenavn, som certifikatet er udstedt til.
  4. Klik på menupunktet Certifikater.
  5. Klik på Gennemse, og find dit signerede SSL -certifikat.
  6. Vælg certifikatfilen; klik derefter på Send fil .
  7. Naviger til placeringen af det gemte sitecertifikat, som du har modtaget fra os. Vælg det, og vælg derefter Send fil - dette vil uploade og installere certifikatet mod den tilsvarende private nøgle.
  8. Klik på navnet på certifikatet på den liste, der vises.
  9. Åbn certifikatpakken (sf_bundle.crt) i en teksteditor, og kopiér og indsæt dens indhold i feltet med navnet CA -certifikat .
  10. Klik på knappen Send tekst.
  11. Klik på Op niveau ; vælg derefter Opsætning .
  12. Øverst på siden skal du ændre rullemenuen SSL-certifikat til det certifikat, du lige har installeret.
  13. Klik på elementet Server i menuen til venstre.
  14. Klik på menupunktet Servicestyring.
  15. Stop og start Apache -processen.

Bemærk: Simpelthen genstart af Apache fungerer ikke. Du skal stoppe tjenesten. start det derefter igen for at fuldføre installationen.