Porte, der er på listen over tilladte, er påkrævede for min 4. generations server

Required: You need to enable admin access to follow these steps.

Hvis din 4. generations server skal fungere optimalt, skal du godkende (eller fjerne blokeringen af) portene 2223 og 2224 som beskrevet her. Hvis serverhændelserne "sidder fast", fordi de nødvendige porte er blokerede, skal du følge disse trin og prøve igen 15 minutter senere.

Bemærk! Denne procedure beskriver, hvordan du fjerner blokeringen af porte, hvis du bruger FirewallD, som er et almindeligt firewall-værktøj, der følger med CentOS 7. Hvis du bruger et andet firewall-værktøj, skal du muligvis ændre denne eksempelkode.

1. Opret forbindelse til serveren via SSH. Få hjælp i Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH.
  2. Kør denne kommando:
    sudo firewall-cmd --permanent --add-port=2223-2224/tcp
  3. Kør følgende kommandoer:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Den anden af disse to kommandoer bekræfter, at portene er på listen over tilladte.