Pris for domænefornyelse

Du kan se prisen for dine domænefornyelser når som helst via din GoDaddy-konto. Fornyelsesprisen, der vises, er for ét års registrering af det tilknyttede domænenavn. Den omfatter ikke yderligere tilføjelsesprogrammer, såsom privatlivsbeskyttelse og beskyttelse af ejerskab.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg Rediger kolonner til højre for din domæneliste.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Pris for fornyelse, og vælg OK.
  4. Se fornyelsesprisen for dit domæne i kolonnen Pris for fornyelse i din domæneliste.

Vis mig hvordan

se fornyelsespris