GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Privatlivsindstillinger i forbindelse med e-mailmarkedsføring

Disse funktioner hjælper dine kunder med at bevare kontrollen over deres oplysninger og profiler, som fastlagt af GDPR. Få mere at vide om. kunders beskyttelse af personlige oplysninger og GDPR.

Bemærk: Disse værktøjer er lavet til at hjælpe, men brugen af dem garanterer ikke, at du overholder GDPR-reglerne! Hvis du vil fastslå præcist, hvilke foranstaltninger du skal træffe for at overholde dem, skal du tale med din advokat.

Oversigt over overholdelsesværktøjer:

• Deaktiver sporing af visninger og klik
  • Aktivering af abonnementsadministration
  • Permanent sletning
  • Aldersbekræftelse på webformular og link til servicebetingelser
  • Dataeksport for abonnent

Deaktiver sporing af visninger og klik

Dine modtagere (abonnenter) kan bestemme, om de ønsker, at deres e-mailvisninger eller klik bliver sporet af GoDaddy. Der er to måder at deaktivere sporing af visninger og klik:

1. Modtageren beder dig, afsenderen, om at deaktivere sporing
  2. Modtagere deaktiverer selv sporing (ved hjælp aktivering af abonnementsadministrationens tilføjelsesprogram)

Hvis modtagere deaktiverer sporing af visninger og klik, fjernes deres oplysninger om visninger, engagement og klik-virkningsgrad under fanen Statistikker.

Aktivering af abonnementsadministration

Abonnementsadministration er aktiveret som standard for dine abonnenter og modtagere. Det gør det muligt for modtagere selv at deaktivere sporing af visninger og klik.

Hvis du vælger at deaktivere abonnementsadministration, bliver du mindet om de mulige følger for overholdelse.

Permanent sletning

Når du sletter en abonnent fra dit e-mailmarkedsføringspublikum, slettes alle dennes oplysninger fuldstændigt fra GoDaddy-systemer. Det betyder, at vi ikke længere opbevarer nogen fortegnelser over abonnentens tidligere aktivitet i din konto. Disse oplysninger slettes også fuldstændigt fra enhver form for intern sporing, vi laver bag kulisserne.

Aldersbekræftelse og servicebetingelser

Du kan tilføje et afkrydsningsfelt til webformularer, der kræver, at abonnenten bekræfter sin alder for at kunne abonnere. Du kan også tilføje et link til din organisations servicebetingelser til højre i din webformular, så abonnenter har nem adgang til dem. Begge dele kan udføres ved brug af funktionen for Fancy Fields-webformularen/

Dataeksport for abonnent

Eksportværktøjet giver dig mulighed for at eksportere alle personligt identificerbare oplysninger om en hvilken som helst abonnent på abonnentens anmodning. Det gøres i et flytbart CSV-format. Så snart du har eksporteret CSV-filen, kan du sende den til abonnenten.

Dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger indbefatter:

Indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger Beskrivelse
Reklame Måler effektiviteten af vores reklamer, sporer besøgsdetaljer og giver os oplysninger, som vi bruger til at gøre vores annoncer mere relevante for dig.
Analyse Indsamler anonyme oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores hjemmesider. De bruges til at forbedre vores produkter, tjenester og brugeroplevelsen.
Support Leverer interaktive tjenester såsom chat-support og værktøjer til kundefeedback.
Nødvendigheder Leverer nødvendige tjenester og funktioner, herunder identitetsbekræftelse og hjemmesidesikkerhed. Disse kan ikke fravælges.