GoDaddy-auktioner Hjælp

Proces til verificering af tilbudsgivere på GoDaddy-auktioner

GoDaddy introducerer en ny proces til verificering af budgivere for yderligere at beskytte både købere og sælgere mod svigagtig aktivitet på auktioner. Denne proces er udviklet til at begrænse den måde, som ikke-verificerede budgivere kan afgive bud på. Almindelige auktionsbrugere skal have tillid til, at auktioner gennemføres med strenge regler for svindelbegrænsning. Vi evaluerer ofte og konsekvent auktionsplatformen for at sikre en fair og åben markedsplads.

Der er tre typer auktionsfortegnelser, der nu kræver verificering:

1. Value Priced (Specialprissat) – Det er domænenavne, der er blevet generhvervet af GoDaddy, og som nu er på auktion.
  2. Expiry Auctions (Udløbne auktioner) – Det er domænenavne, der er udløbet og ikke fornyet af den oprindelige ejer, og som nu er på auktion.
  3. 7-day Auctions (7-dages auktioner) – Det er domænenavne, der er listet af andre sælgere i en traditionel auktion.

Sådan fuldfører du verificeringsprocessen

For at blive verificeret skal du angive gyldige PayPal-kontaktoplysninger!

1. Når du forsøger at afgive et bud fra siden GoDaddy-auktioner, skal du klikke på Continue to Review (Fortsæt til gennemgang).
  2. Klik på verify your account with PayPal (Bekræft din konto med PayPal i vinduet Review Domains (Gennemgå domæner).
  3. Skriv dit fornavn, efternavn og e-mailadresse til PayPal i vinduet, og klik på Submit (Send).
  4. Bemærk! PayPal-kontoen skal være en verificeret konto. Ikke alle PayPal-konti vil fungere. Besøg PayPal Seller Verification FAQs (PayPals ofte stillede spørgsmål til verificering af sælgere) for at få flere oplysninger.

5. Du modtager en bekræftelsesmeddelelse, som GoDaddy har sendt via e-mail til din PayPal-adresse, ELLER at de PayPal-kontaktoplysninger, du har angivet, ikke er gyldige, og at du skal angive gyldige oplysninger.
  6. Bemærk! Dine kontaktoplysninger valideres i forhold til PayPal i realtid.

7. Klik på det sikre link, der findes i meddelelsen, til din PayPal-e-mailadresse for at fuldføre verifikationen.
  8. Du bliver omdirigeret til din GoDaddy-konto uden at skulle logge på, og der vil ikke længere være budbegrænsninger på din konto.

Se PayPal Seller Verification FAQs (PayPals ofte stillede spørgsmål til verificering af sælgere) for at få flere oplysninger om verificering af PayPal-sikkerhed.