Produkttyper og udvidelser, der er kompatible med Google Pay

Trin 3 i serien Konfigurer Google Pay for GoDaddy -betalinger

Følgende er de WooCommerce -produkttyper og -udvidelser, som Google Pay vil arbejde med.

Påkrævet: Aktivér GoDaddy -betalinger på dit site ved at navigere på WooCommerce > Indstillinger > Betalinger og fuldføre konfigurationsprocessen, hvis du ikke allerede har gjort det.

WooCommerce -produkttyper

Google Pay understøtter enkle, grupperede og variable produkter.

Kompatible udvidelser

Google Pay er kompatibelt med produkttilføjelsesprogrammer. Når du bruger Produkttilføjelsesprogrammer, vil dine kunder kunne se prisen på deres tilføjelsesprogrammer i Google Pay-betalingsarket på siderne Indkøbsvogn og Kasse, og du kan se yderligere oplysninger om ordrer.

Inkompatible udvidelser

WooCommerce -abonnementer eller WooCommerce -forudbestillinger er i øjeblikket ikke kompatible med GoDaddy -betalinger - Google Pay.