Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Promover min Premium -onlinebutik på sociale medier

Promover din butiks specialtilbud og nye produkter på sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram. Dine kunder kan følge dit brand, skrive anmeldelser og dele deres yndlingsprodukter med venner.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din Premium onlinebutik.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Promover og vælge Promote .
  4. Klik på Slå til ved siden af dine valg:
    • Synes godt om og del knapper: Kunder kan lide, dele eller e -maile dine produkter til venner.
    • Sociale følgeknapper: Kunder kan følge dine sociale mediekonti for at holde sig informeret om dine seneste nyheder og kampagner.
    • Produktanmeldelser: Kunder kan skrive anmeldelser og fortælle om, hvor meget de elsker dine produkter.
    • E -mailtilmeldinger: Indsaml kundernes e -mails, så du kan sende marketingmeddelelser, der fortæller dem om nye produkter og gode tilbud.

Bemærk: Visse valgmuligheder kan ikke aktiveres, før din butik er udgivet.

5. Udfyld eventuelle felter, og klik på Gem .