Beskyt min server mod brute force -angreb

Et brute force -angreb på din VPS eller dedikerede server er et automatisk forsøg på at gætte dine adgangskoder eller adgangssætninger, eller at finde skjulte sider og indhold. Det er en af grundene til, at sikkerhedseksperter altid anbefaler lange eller komplekse adgangskoder, da de tager meget længere tid at hacke.

Den bedste måde at beskytte din Linux -server mod brute force -angreb på er at konfigurere cPHulk, en funktion i cPanel, der er designet til at stoppe denne type angreb.

cPHulk -oversigt og opsætning

Bemærk: Disse links fører dig til cPanel/WHM -dokumentation for cPHulk.

• Oversigt : Beskriver cPHulk og hvad det gør for at hjælpe mod brute force angreb.
  • Aktivér cPHulk : Aktivér cPHulk -beskyttelse.
  • Konfigurer cPHulk : Forstå og indstil indstillinger, der imødekommer dine behov.