Udgiv mit website

Når du har gennemgået dit website og fået det til at se ud som det skal, er du klar til at udgive det. Første gang du udgiver, kan du blive bedt om at knytte dit site til et domæne . Prisen for et domænenavn er adskilt fra prisen for hosting. (( Sammenlign abonnementer og priser .)

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Foretag eventuelle ændringer af dit site. Dine ændringer gemmes automatisk.
  5. Vælg Forhåndsvisning for at se dit site både på computeren og i mobilversionen. For de fleste hjemmesider vil ca. 65% af dine besøgende eller mere se dit site på en mobilenhed eller en tablet -computer.
  6. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du vælge Udgiv hjemmeside eller Udgiv.
  7. Fortsæt med at foretage ændringer på dit site. Dine ændringer gemmes automatisk lokalt, mens du arbejder, men du skal udgive dit website igen, hver gang du ønsker, at verden skal se dine ændringer.

Bemærk: Når dit website er udgivet, bliver alle data, der overføres fra det, krypteret med et SSL -certifikat (Secure Sockets Layer). Alle Website Builder -websites inkluderer SSL -certifikater. Der er ikke behov for at installere et tredjepartscertifikat.