Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Flyt min produktionssite til opsætningssiten


Trin 2 af Kom i gang med opsætning-serien.

Når du flytter din produktionssite til opsætning, bliver din live site kopieret til din opsætningssite med alle dine plugins og temaer og andet indhold. Du kan redigere opsætningssiten lige så meget, du vil, uden at de pågældende ændringer påvirker din produktionssite.

Bemærk: Enhver kode eller ethvert aktiv, som ikke gemmes i mappen /wp-content, bliver ikke flyttet til og fra opsætning.

  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil flytte til opsætning, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Opsætningssite vælger du Handlinger, og derefter vælger du Synkroniser sites.
  5. Vælg Træk produktion til opsætning.

    Bemærk: Vælg at Overskriv indhold, hvis det er første gang, du synkroniserer dine sites, eller hvis du er sikker på, at du vil overskrive opsætningssitens database. Hvis du ikke vælger Overskriv indhold, er det kun filer, som bliver flyttet til opsætning.

  6. Vælg Synkroniser.

Det kan tage et par minutter at synkronisere din opsætningssite fra din produktionssite, alt efter din sites størrelse og kompleksitet.

I det næste trin kan du lære, hvordan du tilgår din opsætningssite.