Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Træk dit produktionssted til opsætningssitet

Når du trækker dit Administreret WordPress -site til opsætningssitet, oprettes der en kopi af dit site. Du kan derefter redigere denne kopi så meget, som du vil, uden at ændringerne påvirker dit hovedside.

Bemærk: Alle brugerdefinerede koder eller aktiver, som ikke er gemt i mappen /wp-content, flyttes ikke til og fra iscenesættelse.

Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du oprette opsætningssitet, før du begynder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstilling .
    vælg iscenesættelse
  4. Klik på Synkroniseringsindstillinger .
  5. Vælg Træk produktion til iscenesættelse .
  6. Hvis du vil kopiere dit produktionswebsite nøjagtigt, som det er, skal du vælge Overskriv indhold . Hvis du har foretaget nylige ændringer af dit opsætningssite, vil disse ændringer blive overskrevet ved at vælge dette.
    Advarsel: Synkroniseringsprocessen overskriver kun filer som standard. Hvis du vælger at vælge Overskriv indhold , bliver databasen også overskrevet. Sørg for, at det indhold, du har på produktionswebstedet, er det, du ønsker på testwebsitet, før du trækker ændringerne til iscenesættelse.
  7. Klik på Synkroniser .