Køb af et medlemskab af GoDaddy -auktioner

Fuld adgang til GoDaddy Auctions® er medlemskabsbaseret. For at blive medlem skal du købe et medlemskab til et lavt årligt gebyr.

Hvis du allerede har en GoDaddy -konto, kan du logge på GoDaddy -auktioner med samme brugernavn og adgangskode. Du behøver ikke oprette en separat konto. Hvis du ikke har en GoDaddy -konto, skal du oprette en ny konto, når du køber medlemskabet.

1. Gå til GoDaddy -auktioner .
  2. Klik på Deltag nu .
  3. I Bliv medlem i dag! i afsnittet, skal du vælge det antal år, du vil købe et medlemskab for, og derefter klikke på Føj til indkøbsvogn .
  4. Hvis du allerede er kunde hos GoDaddy, skal du logge ind på din GoDaddy -konto, når du bliver bedt om det. Ellers kan du oprette en ny konto ved at følge instruktionerne på skærmen.
  5. Gå videre til kassen for at gennemføre dit køb.