Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Send min opsætningssite til produktionssiten


Trin 5 af Kom i gang med opsætning-serien.

Når du har foretaget ændringer af din opsætningssite, kan du sende de pågældende ændringer til din live produktionssite.

Advarsel: Som standard overskriver synkroniseringsprocessen kun dine filer. Hvis du markerer feltet ved Overskriv indhold, bliver databasen også overskrevet. Sørg for, at indholdet på din opsætningssite er dét, du vil have din live site, før du sender ændringerne til produktion. WooCommerce-sites: Bliv bekendt med WooCommerce-opdateringsprocessen før du sender indhold til din live site.

Bemærk: Enhver kode eller ethvert aktiv, som ikke gemmes i mappen /wp-content, bliver ikke flyttet til og fra opsætning.

  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den website, som du vil sende opsætningssitens ændringer til, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.
    vælg indstillinger
  4. Under Opsætningssite vælger du menuen Handlinger og derefter Synkroniser sites.
  5. Vælg Skub produktion til opsætning. Vælg kun Overskriv indhold, hvis du vil overskrive både databasen og filerne i din live produktionssite.
  6. Vælg Synkroniser.

Det kan tage et par minutter at synkronisere din produktionssite fra din opsætningssite alt efter din sites størrelse og kompleksitet. I det næste trin rydder du din Administreret WordPress-hostingkonto op ved at fjerne din opsætningssite.