Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skub dit opsætningssite til produktionsstedet

Når du har arbejdet med ændringer på dit administrerede WordPress opsætningssite , kan du skubbe til alle de ændringer, du har foretaget på dit live -site.

Bemærk: Opsætningssider er tilgængelige, hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, skal du opgradere din konto for at bruge et opsætningssite.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress-websites.
  3. For det website, du vil bruge, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstilling .
    vælg iscenesættelse
  4. Klik på Synkroniseringsindstillinger .
  5. For Pro Administreret WordPress -konti (kun tilgængelig i USA og Canada) skal du vælge Kopiér opsætning til produktion og derefter vælge en af disse muligheder:
    Vælg denne indstilling ... ... for at gøre dette:
    Tema- og plugin -filer Overskriv kun live temaet og plugins og enhver yderligere kode (f.eks. CSS eller JavaScript) på live -hjemmesiden. Overskriver ikke uploads, indlæg, sider og plug-in-konfigurationer på live-hjemmesiden.
    Alle filer og database Overskriv alle filer (plugins, temaer, medier) og websitedatabasen (indlæg, sider, kommentarer).

    For Deluxe-, Ultimate- og Developer -konti skal du vælge Push -opsætning til produktion og derefter vælge Overskriv indhold for at overføre alle dine ændringer (f.eks. Nye indlæg, kommentarer eller sider) til din live -hjemmeside.

    Advarsel: Synkroniseringsprocessen overskriver kun filer som standard. Hvis du trykker på med Overskriv indhold valgt, vil databasen også blive overskrevet. Sørg for, at det indhold, du har på opsætningssiden, er det, du ønsker på live -sitet, før du skubber til produktionsændringerne.
  6. For Pro -konti skal du klikke på Synkroniser nu .

    For Deluxe-, Ultimate- og Developer -konti skal du klikke på Synkroniser .

Bemærk: Alle brugerdefinerede koder eller aktiver, som ikke er gemt i mappen /wp-content, flyttes ikke til og fra iscenesættelse.

Flere oplysninger