Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gendan mit Managed WordPress uafhængige SSL -certifikat

Hvis du har et uafhængigt SSL -certifikat med dit Managed WordPress -site, kan det gendannes på ny via funktionen Skift domæne i dine SSL -kontroller. Dit Managed WordPress -site hostes på en server, der automatisk genererer din CSR (Certificate Signing Request), som ikke er tilgængelig for den almindelige rekey -proces.

Bemærk: Hvis du blev påvirket af den seneste sikkerhedshændelse, der påvirker Administrerede WordPress -kunder, og du bruger det integrerede SSL -certifikat, er vi i færd med at nøgle og geninstallere certifikatet automatisk. Ingen handling er nødvendig fra din side.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og ved siden af det SSL-certifikat, som du vil ændre, vælger du Administrer.
  3. I afsnittet Administrer certifikat skal du vælge Skift det site, som dit certifikat beskytter .
  4. Vælg Flyt dit certifikat til et af dine hostede domæner , og vælg derefter domænet til dit site.
  5. Vælg Tilføj ændring , og vælg derefter Indsend alle ændringer .
Bemærk: Med Deluxe og Extended Validation SSL'er kan du kun ændre det fælles navn, ikke organisationens oplysninger.

Dit SSL -certifikat skal installeres inden for 24 timer. Du modtager en e -mail, når processen er færdig.