Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Rediger aliasser fra min indkøbskonto

Et e-mailalias er en alternativ e-mailadresse for en enkelt indbakke. Få at vide, hvordan du redigerer et e-mailalias fra din GoDaddy-konto.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Administrer ved siden af den e-mailadresse, som du vil redigere et alias for.
  3. Klik på Aliasser.
  4. Klik på Rediger-knappen Rediger-knap ved siden af det alias, du vil ændre.
  5. Indtast dine ændringer.
  6. Bekræft domænenavnet.
  7. Klik på Gem.

Du kan enten beholde eller kassere det gamle alias. Klik på Ja for at beholde dit gamle alias eller Nej for at kassere det.

Når skærmen har opdateret, kan du se dine opdaterede aliasser nederst på din liste over aliasser.