Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger almindelige PHP -indstillinger i min Plesk -hostingkonto

Du kan tilpasse din Plesk -hostingkonto via de almindelige PHP -indstillinger i afsnittet Plesk -admin på din konto. Med brugerdefinerede php -indstillinger kan du styre variabler såsom uploadstørrelser, filtimeouts og ressourcegrænser. Du kan redigere almindelige indstillinger i dashboardet, og mere avancerede variabler kan redigeres med .user.ini -filen.

Bemærk: Indstillingerne for ydelse og sikkerhed kan ikke redigeres.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Plesk -admin
  3. Klik på PHP -indstillinger under det domænenavn, du redigerer.
    klik på php -indstillinger

Bemærk: Hvis du ikke kan se PHP -indstillinger , skal du klikke på indstillingen for VIS MERE .

4. Under Almindelige indstillinger ud for det direktiv, du vil redigere, skal du vælge den ønskede indstilling i rullemenuen.redigere standard php -indstillinger
  5. Klik på Anvend , og klik derefter på OK for at bekræfte ændringerne
  6. For at sikre, at dine ændringer træder i kraft, anbefaler vi, at du genbruger din applikationspulje .