Rediger bilag

Du kan redigere dine eksisterende vouchers og gendanne voucher -PDF'en på voucher -redigeringsskærmen. På skærmbilledredigeringsskærmen kan du redigere Generelle oplysninger, inklusive kupondato, udløbsdato og kuponstatus, Køberoplysninger og Modtageroplysninger .

Du kan kun redigere kuponskabeloner, tilknyttede produkter eller værdier, hvis kuponen blev oprettet manuelt . Det er heller ikke muligt at redigere kuponskabelonen, produktet eller værdien, hvis der tilføjes indfrielser eller tomrum til kuponen.

Påkrævet: PDF -produktkuponer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Kuponer .
  3. Sørg for, at du er på fanen Kuponer øverst på skærmen.
  4. Vælg en voucher på listen ved at klikke på voucher -nummeret eller linket Rediger.
  5. Foretag de nødvendige ændringer.
  6. Genopret voucher-PDF-filen ved at vælge Generer PDF i rullemenuen i afsnittet Voucher-handlinger i højre side af skærmen.
  7. Klik på Gem voucher .