Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Redigér billede

Med billedredigeringsværktøjet kan du beskære eller rotere et billede. Det gøres uden at ændre det originale billede, hvilket betyder, at du kan nulstille beskæringen eller rotationen senere uden billetab.

Har du brug for lidt ekstra vejledning? Få eksperthjælp til gør-det-selv-fotografering fra en GoDaddy-guide.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger hjemmeside.
  4. Vælg det billede, som du vil erstatte.
    • For at tilføje eller erstatte dit coverbillede eller farvebaggrund (den første sektion på din hjemmeside), skal du klikke eller trykke hvor som helst i sektionen. Klik på Medie til omslag, når panelet Sidehoved åbnes.
      Vælg sidehoved, derefter Medie til omslag
    • Vælg billedet hvor som helst på dit website. (Du kan ikke gøre dette i nogle sektioner som fx kortet i Kontakt os eller i sidefodssektionerne).
  5. Rediger billedet.
    • Træk skyderen for at justere, hvordan billedet beskæres. For at flytte beskæringen skal du klikke på og trække billedet i vinduet.
    • I nogle tilfælde kan du bruge prikken til at indstille billedets fokuspunkt. Fokuspunktet hjælper, hvis en enheds skærm ikke passer til billedets proportioner, og noget af billedet bliver beskåret.
    • Vælg diamanten med en krøllet pil øverst til højre, hvis du vil rotere et billede. Hvert klik roterer billedet 90 grader med uret; gentag efter behov.
    • Brug til / fra -knappen sort / hvid for at skabe en dramatisk effekt.
  6. Brug feltet Beskriv dette billede til at oprette alt -tekst (eller alternativ tekst). Beskriv, hvad billedet handler om, som hvis du ikke kunne se billedet, f.eks. For besøgende, der bruger skærmlæser eller langsommere forbindelser. Alt -tekst forbedrer også din sides søgemaskineplacering.
  7. Når du er færdig med at redigere alt, skal du vælge Færdig .
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du huske at udgive dit site .