Redigér billede

Med billedredigeringsprogrammet kan du beskære eller rotere et billede. Det gøres uden at ændre det originale billede, hvilket betyder at du kan fortryde beskæringen eller rotationen senere uden at miste billedet.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på et afsnit, som indeholder billeder.
    • Hvis det er dit første afsnit (sidehoved), skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved (til venstre, herunder).
    • Hvis du klikker på afsnittet Om os, kan du klikke på den gruppe, som indeholder det billede, du vil redigere (til højre, herunder). Klik derefter på Billede, når det vises i det næste panel.
      Klik på coverbillede Klik på Om-billede
  4. Træk skyderen for at justere, hvordan billedet beskæres. For at flytte det beskårede billede skal du klikke på og trække billedet i vinduet.
    tilpas zoom
  5. Bemærk: Klik på, og træk fokuspunktet for at forhindre dette område i at blive beskåret, når skærmen på en enhed ikke passer til billedets mål.
    indstil fokuspunkt

6. Klik på den runde pil øverst til højre, hvis du vil rotere et billede. Ved hvert klik roteres billedet 90 grader i urets retning; gentag om nødvendigt.
    roter billede
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Eksempel for at se resultaterne, og du kan eventuelt købe et nyt domæne eller bruge et andet af dine domæner.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).