Redigér billede

Med billedredigeringsprogrammet kan du beskære eller rotere et billede. Det gøres uden at ændre det originale billede, hvilket betyder at du kan fortryde beskæringen eller rotationen senere uden at miste billedet.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på et afsnit, som indeholder billeder.
    • Hvis det er dit første afsnit (sidehoved), skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
    • Hvis du klikker på afsnittet Om os, kan du klikke på den gruppe, som indeholder det billede, du vil redigere. Klik derefter på Billede når det vises i det næste panel.
      Klik på coverbillede Klik på Om-billede
  4. Dette billede vælges automatisk i panelet Rediger billede, så træk skyderen for at beskære billedet efter behov.
    tilpas zoom
  5. For at flytte det beskårede billede skal du klikke på og trække billedet ind i vinduet.
    roter billede
  6. Klik på den runde pil øverst til højre, hvis du vil rotere et billede. Ved hvert klik roteres billedet 90 grader i urets retning; gentag om nødvendigt.
  7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  8. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).