Hjemmesideprogram Hjælp

Redigér billede

Med billedredigeringsprogrammet kan du beskære eller rotere et billede. Det gøres uden at ændre det originale billede, hvilket betyder at du kan fortryde beskæringen eller rotationen senere uden at miste billedet.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på et afsnit, som indeholder billeder.
    • Hvis du klikker på afsnittet Sidehoved, skal du klikke på Coverbillede i panelet Sidehoved.
      klikke på coverbillede
    • Hvis du klikker på et afsnit af typen Om, skal du klikke på den gruppe, som indeholder det billede, du vil redigere. Klik derefter på Billede i det næste panel, der vises.
      klikke på om-billede
  4. Træk skyderen for at justere, hvordan billedet beskæres. For at flytte det beskårede billede skal du klikke på og trække billedet i vinduet.
    tilpasse zoom
  5. Bemærk: Flyt det grønne fokuspunkt til en del af billedet, du ikke vil have beskåret, hvis en enheds skærm ikke passer til billedets proportioner.
    indstille fokuspunkt

6. Klik på den runde pil øverst til højre, hvis du vil rotere et billede. Ved hvert klik roteres billedet 90 grader i urets retning; gentag om nødvendigt.
    roter billede
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).