Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger din webmail -side og din tekststørrelse

Du kan ændre den tekststørrelse, der vises på dine Workspace Webmail -sider og e -mails.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. I headeren, fra Zoom-indstillingerne, skal du vælge mellem følgende:
    Minus
    Mindsker email sidevisning og viser teksten til e-mails og Workspace Webmail-interface i en mindre skriftstørrelse.
    Plus
    Forøger e -mail -sidevisningen og viser teksten til e -mailmeddelelser og Workspace Webmail -grænseflade i større skriftstørrelse.
    Nulstil
    Returnerer e -mail -sidevisning og tekst til standard Workspace Webmail -indstillinger.