Rediger dit domænenavn

Du kan altid opdatere det domænenavn, der er knyttet til din webshop. Du kan bruge ethvert domæne, der er tilknyttet den samme konto som dit Webshop-abonnement.

Bemærk: Denne artikel omhandler den uafhængige version af Webshop. Den gælder ikke for versionen Website Builder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Under fanen Indstillinger skal du klikke på Firmainfo.
  3. Klik på linket Skift domæne, og vælg en af følgende muligheder:
    • Klik på Vælg blandt mine domæner, hvis du vil bruge et domæne, der er registreret på denne konto.
    • Vælg Opret et underdomæne, hvis du vil bruge et underdomæne til et domænenavn på din konto, f.eks. underdomæne.eksempel.dk.
  4. Klik på Gem for at gemme dine ændringer, og udgiv din hjemmeside for at se dine ændringer online.