Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger eller annuller mit køb af mobil -appbutik

Hvis du har købt et produkt eller abonnement i din mobil -appbutik, administreres din gratis prøveperiode og abonnementsfakturering af Apple App Store eller Google Play. Du kan se dine købte produkter på siden Mine produkter eller i GoDaddy , men enhver ændring eller annullering skal ske i den mobilappbutik, hvor du købte dit produkt eller abonnement.

Bemærk: Hjemmesider, der er købt via Apple App Store, vises ikke i Mine produkter . Brug GoDaddy -mobilappen til at redigere hjemmesiden, eller brug din telefons app store til at administrere dit abonnement.

Du kan få flere oplysninger om ændring eller annullering af produkter i App Store ved at bruge nedenstående links: