Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger en forudindstillet profil

Når du har oprettet en forudindstillet profil , kan du redigere profilens indstillinger. Når du har gemt dine profilændringer, opdateres hvert tildelte domænenavn for at holde dine indstillinger konsekvente.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Administrer forudindstillede profiler
    administrere forudindstillede profiler
  3. Vælg en eksisterende forudindstillet profil, som du gerne vil redigere.
  4. Rediger eventuelle aktuelle indstillinger i de tilgængelige felter.
  5. Når du er færdig med at tilpasse, skal du klikke på Gem .

Relaterede trin

• Se, hvilke domæner der er tildelt til en forudindstillet profil.
  • Eller rediger domænenavnene på en eksisterende forudindstillet profil ved at tildele eller fjerne domæner.

Flere oplysninger

• Arranger dine domæner yderligere med Mapper.