Rediger en TXT -post

Rediger en TXT -post når som helst, hvis du har brug for at opdatere de indstillinger, der bruges til at bekræfte domæneejerskab, fuldføre SSL -bekræftelse eller oprette e -mailafsenderpolitikker, såsom SPF -fortegnelser og DMARC -politikker. En TXT -fortegnelse (forkortelse for tekstfortegnelse) er en informativ DNS -fortegnelse, der bruges til at knytte en tekststreng til en vært eller et andet navn.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Rediger ud for den TXT -fortegnelse, du redigerer.
  5. Rediger oplysningerne til din TXT -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere TXT -fortegnelsen på dit roddomæne, eller indtast et præfiks , såsom mail .
    • Værdi : Tekststrengen for TXT -fortegnelsen. Dette leveres normalt af din SSL-, hosting- eller e -mailudbyder. TXT-fortegnelser har en maksimal tegngrænse på 1024, og kun UTF-8 tegn understøttes.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.